Loading...

Håndsyede yogapuder 

Puderne måler 62 cm i længden og har en diameter på 26 cm 
Betrækket er af enten kraftig bomuld eller hør og kan vaskes på 40 grader. Selve puden kan også vaskes men kræver en stor maskine.
Vi har arbejdet med prototyper og har endelig fundet en stofkvalitet str og vægt vi er tilfredse med, de kan bruges til din Yogatræning, eller afspænding, og hvis du er gravid kan den give dig den søvn du har brug for ved at støtte dig optimalt, samtidig med den afspænder dit bækken og bækkenbund. Den kan forbygge lænde og rygsmerter under søvnen- er ideel til ammepude bagefter netop pga særlig design med vægt og str.

Nyhed!! Kan nu også fåes i 160 cm længde så hele kroppen kan understøttes. Leveringstid ca 7 dage.

Pris:  62 cm 395 kr
        160 cm 950 kr

Øjenpuder

Øjenpuder i bomuld, med fyld økologisk hørfrø og lavendel. Øjenpuderne kan du bruge under afspænding eller til en rolig stund hvor du ligger og slapper af. Lavendelduften virker beroligende og afspændende :)

De fås fast i lilla og blå, men kan som yogapuderne bestilles i den farve du ønsker 
  
Mål:    12x24 cm          
Vægt: 170 g
Pris:    70 kr

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Farver:

Kommer pt. i 6 forskellige farver :
Lys petroleum, dyb mørkeblå, sand/natur, blå og lysegrå. Se farvekortet


Ønskes en anden farve tillægges evt en merpris. Skriv endelig :) De fleste farver er mulige.

For bestilling : 
Skriv til Line på butik@yogakey.dk
Skriv hvilken farve du gerne vil have betrækket i og antal og så hører du fra mig hurtigst muligt :)

Kan derefter enten hentes i yogacentrentret efter aftale eller sendes med Gls/postnord

Ved betaling :
Overfør via netbank 
Nordea Reg: 1329  Kontonr: 8983293515

Skriv dit navn og Pude i kommentarfeltet

Forsendelse:
Lille yogapude 50 kr
Stor yogapude 60 kr
Øjenpude 36 Kr

 

 

Det med småt:
Når du foretager et køb, reservation, en opskrivning på infoliste eller tilmelding til et hold eller et arrangement

Aflysning: Aflyser du pga. sygdom, ferie, andre planer, fødsel eller andet, er der ingen refusion. Hvis vi aflyser, tilbydes en anden undervisningsgang eller tilbagebetaling af hele beløbet for aflyste undervisningsgang. Aflysning af al undervisning, og tidsbestilling skal ske senest 3 uger inden opstart, ellers refunderes ikke - dette gælder også hvis du endnu ikke har overført beløbet til konto nr.  Der kan forekomme aflysninger, da Camilla efter faldulykke ikke er stabilt frisk endnu. 

Betaling: Betaling online udføres via Stripe, Mobilepay eller via din bank. De har deres egne opbevaringssystemer. Vi har ikke adgang til dine kreditkortoplysninger.

Nyheds-og infobreve: Ved at bekræfte her, bekræfter du at vi må sende dig nyheds-og informationsbreve indtil du selv afmelder og ligeledes at vi bruger dine oplysninger til at sende dig en kvittering for køb. Du kan til enhver tid nemt afmelde nyhedsbrevet i mailen.  

Data og opbevaring: Easyme håndterer vores og dermed din data i et lukket system. Det er kun ejer og medarbejdere der, udover easyme, har adgang til dine data. Vi beholder og har udelukkende de oplysninger, du selv har indtastet ved tilmelding. Du kan til enhver tid få oplyst hvilke data vi har opbevaret om dig, eller skrive til os på butik@yogakey.dk for at få dine data helt slettet. Undtaget er kvitteringer og faktura, der vil navn, adresse tlf. nr. og e-mail fremgå og vil ifølge regnskabslov blive gemt.